top of page
KURSER HÖSTEN 2021

DANS

Isadora Duncan - klass för vuxna 
Måndagar kl 17:30-18:45, start den 23 augusti

Arrangör: In a living tradition

 

DANS

Isadora Duncan - klass för barn

Lördagar kl 12-13:00 med start 4 september
Arrangör: In a living tradition

DANS

Modern/nutida och improvisation

Måndagar 19.00-20.30

Arrangör: Evelina Boström

Tio tillfällen (första tillfället provar på) i modern/nutida dans och improvisation.
"Jag är intresserad av helhetesperpektiv av dansen. Jag vill bjuda in till att var och en utgår ifrån var den befinner sig i stunden samtidigt som vi har ett tydligt upplägg och ram att hålla oss inom. Jag vill ge en bredd av vad modern/nutida är för mig. Det kommer bli varierad musik, vi kommer dansa individuellt och tillsammans i grupp. Det kommer bli flöde, swing, rytm, kraftfullt, innerligt och uttrycksfullt. Jag vill locka fram var och ens unika dans i såsom material som improvisation"
Målgrupp 20+ och med någon typ av dansvana.
Anmälan: evelina1bostrom@gmail.

DANS

Kontaktimprovisation

Tisdag 18.30-21.00

Arrangör: Marie Klawitter

Start 31 augusti. Vi kommer att djupdyka i improvisation och kontaktimprovisation. Teknik, somatik, dansglädje och gemensamt lärande kommer vara i fokus där vi lär oss av våra kroppars intelligens. Tillsammans kommer vi expandera våra konturer, hitta integritet och autencitet, mjukna in i vår hud, våra celler, vår benstruktur och falla och flyga tillsammans. Varje klass avslutas med lite tid för jam som är en friare struktur för att integrera det vi lär oss. Ang Corona. Viktigt att komma symptomfri och inte varit i kontakt med någon med symptom på covid-19 de senaste 14 dagarna. Vi börjar klassen med att gå igenom om vi vill dansa solo, med endast en person eller fritt. Om corona läget förvärras kommer vi anpassa klassen med exempelvis inte ha fysisk kontakt utan utforska improvisation, komposition och rörelseutforskande.

Skriv till Marie.klawitter@gmail.com eller 0766192178 för anmälan.

RÖST

Creative voice - kvällskurs

Torsdagar 18.15-20.45

Arrangör: Ida Lod

Vi arbetar dynamiskt och kreativt med rösten och utgår från kropp, andning och ett bejakande, inlyssnande förhållningssätt. 2 x 6 tillfällen. Den första gången v.38-v.43 och den andra v.44-v.50.

 

bottom of page